|
Εγκατάσταση φόρουμ
|
|
12-10-2010, 12:54 pm
Δημοσίευση: #1
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα σε όλους.
Έκανα λογαριασμό στη bplaced.net και θέλω να μου πείτε πως ακριβώς γίνεται η εγκατάσταση του φόρουμ μιας και δεν έχω ιδέα από αυτά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Μπάμπης |
|||
|
12-10-2010, 03:44 pm
Δημοσίευση: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Εγκατάσταση φόρουμ
... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... |
|||
|
12-10-2010, 06:01 pm
Δημοσίευση: #3
|
|||
|
|||
|
Έγινε φίλε μου,σε ευχαριστώ !
|
|||
|
12-10-2010, 06:05 pm
Δημοσίευση: #4
|
|||
|
|||
|
Ο οδηγός που σου έδωσε ο GoofyX θα σε βοηθήσει αρκετά.
Μία σύντομη περιγραφή και από εμένα : -Καταρχήν,αφού κατεβάσεις το MyBB,κάνεις αποσυμπίεση το φάκελο "Upload". -Στην συνέχεια μέσω κάποιου FTP προγράμματος ανεβάζεις το περιεχόμενο του φακέλου "Upload" στην bplaced.net -Αφού ανέβει τότε γράφεις την διεύθυνση http://www.το ονομα που εχεις δωσει.bplaced.net/install ή αν το έχεις βάλει σε φάκελο http://www.το ονομα που εχεις δωσει.bplaced.net/ο φάκελος μου/install -Από εκεί και πέρα απλά συμπληρώνεις σε κάποια φάση τα στοιχεία της MySQL (όνομα χρηστη,κωδικός και όνομα βάσης δεδομένων που είναι ίδιο με το όνομα χρήστη στην bplaced).Επίσης εκεί που γράφει localhost το αφήνεις. -Αφού ολοκληρώσεις την εγκατάσταση διέγραψε ή μετονόμασε τον φάκελο install ώστε να λειτουργεί. Διαβάζοντας τον οδηγό που σου έδωσε ο GoofyX θα καταλάβεις ακόμα καλύτερα. |
|||
|
12-10-2010, 06:12 pm
Δημοσίευση: #5
|
|||
|
|||
|
Να είσαι καλά φίλε μου για την απάντησή σου.Ποιο πρόγραμμα ftp μου προτείνεις ;
|
|||
|
12-10-2010, 07:30 pm
Δημοσίευση: #6
|
|||
|
|||
|
Προτιμώ το Filezilla, μιας και είναι για όλα τα κύρια λειτουργικά (Windows,Mac,Linux) και είναι δωρεάν.
myBB Greece |
|||
|
12-10-2010, 07:32 pm
Δημοσίευση: #7
|
|||
|
|||
|
Filezilla κι εδώ.
... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... |
|||
|
12-10-2010, 08:13 pm
Δημοσίευση: #8
|
|||
|
|||
|
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Αλλά ποιο από τα δύο θα κατεβάσω εδώ ; Download FileZilla Client All platforms ή Download FileZilla Server Windows only ;[/align] |
|||
|
12-10-2010, 08:20 pm
Δημοσίευση: #9
|
|||
|
|||
|
|||
|
12-10-2010, 08:27 pm
Δημοσίευση: #10
|
|||
|
|||
|
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου
![]() Το θέμα είναι πως δεν ξέρω πως να τα ανεβάσω στη bplaced.net
|
|||
|
|
Χρήστης(ες) που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης(ες)

Αναζήτηση
Κατάλογος Μελών
Ημερολόγιο
Βοήθεια